SERVICIILE MELE

SESIUNI INDIVIDUALE DE CONSTELAŢII FAMILIALE CU OBIECTE SIMBOLICE ŞI KOMYO REIKI DO

SESIUNI INDIVIDUALE DE THETA HEALING ŞI PROGRAMARE NEURO LINGVISTICĂ

BINE AI VENIT ÎN SALONUL TRANSFORMĂRII TALE

Bine ai venit în salonul transformării tale. Dacă ești aici și citești aceste rânduri înseamnă că este ceva în viața ta care nu funcționează sau nu îți place. Este important să îți schimbi viziunea cu privire la lucrurile pe care nu le suporți, să le înțelegi rostul în viața ta. Practic, pentru fiecare lucru rău există și lucruri bune dacă ai curajul să le cauți. Alege să fii optimist și vei vedea cum viața ta se va schimba. Știu că nu este ușor, iar dacă în acest moment nu ești tocmai optimist nu este nici un fel de problemă, căci te pot învăța și acest lucru.

Te invăț cum principalele chei ale vindecării sufletului sunt iubirea și iertarea. Pornind de la această premisă, îți prezint o serie de instrumente practice prin care te poți vindeca și iți poți transforma sufletul, mintea și trupul. Aceste tehnici și teoriile care stau la baza lor sunt simplu de înțeles și de aplicat, dar mai ales extrem de eficiente.

Contactează-mă, fără rețineri și fără rușine. Toți avem nevoie de ajutor, mai târziu, sau mai devreme, dacă vrem într-adevăr să trăim în armonie și bunăstare. Nimeni nu te poate înțelege mai bine decât mine. Am trecut deja prin ceea ce treci tu în acest moment, de aceea te pot înțelege, ca de la suflet la suflet, ca de la minte la minte. Problemele tale au fost și ale mele. Hai să le rezolvăm împreună!

După ce ai citit această minunată descriere apasă pe titlul cu care ai deschis acest conținut, pentru a-l închide și a putea să navighezi mai ușor pe pagină. Mulţumesc din suflet!

INTERVIURI INSPIRAŢIONALE

Sesiunile de constelații familiale pentru mine, astăzi sunt o parte integrantă din viața mea. Pot picta în interiorul meu o priveliște mai însorită decât văd afară, ceea îmi crește șansa de noi oportunități, pentru că ce se aseamănă se adună. Cu Gabriela, am descoperit o parte in mine care tânjea să fie activată, o parte din feminitatea mea și energia feminină, acea voce interioară care este caldă, cu blândețe și iubire. Mulțumesc cu iubire și recunoștință draga mea. 💜
Am cunoscut- o pe Gabriela prin intermediul unei prietene. La recomandarea acesteia am acceptat să am o ședință de constelații familiale, cu toate că în acea perioadă nu știam exact ce înseamnă. A fost minunat, revelator! Recomand cu încredere Gabriela pentru pasiunea, devotarea si profesionalismul de care a dat dovadă în timpul ședinței! Multumesc, Gabriela! Cu recunoștință și cu mult drag 🤗💕🙏💖🌈